Cvservice Jan Druyts


Reit 28 2490 Balen
0483079302 Klik om te bellen

Over Cvservice Jan Druyts

Waarom is Cvservice Jan Druyts de beste keuze voor u?

Ik ben pas te vrede als de klant dit ook is en dit word telkens gevraagd na het uitvoeren van een opdracht. Een afspraak word nagekomen, indien dit niet lukt door omstandigheden word u onmiddellijk op hoogte gebracht via telefoon of sms. Tevens doe ik voornamelijk onderhoud en herstellingen aan verwarmingsketels op aardgas. Plaatsing is ook geen enkel probleem.

Meer over Cvservice Jan Druyts:

Centrale verwarming Jan Druyts in Balen (Antwerpen) is een eenmanszaak gespecialiseerd in het onderhoud en herstelling van wand- en vloerketels op aardgas. Met al meer dan 11 jaar ervaring in het onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels ben ik uw ideale partner om snel de fouten te analyseren en te herstellen. Ik heb 5 jaar als technieker bij de firma Bulex gewerkt in de regio Kempen en ben momenteel tewerkgesteld als technieker bij een installatie firma in Lichtaart.

Wat kan Cvservice Jan Druyts u bieden?

Ik heb een zeer grote ervaring met de volgende merken, Bulex, Vaillant, Junkers en Remeha maar andere merken zijn ook geen probleem daardoor kan ik heel service gericht naar de klant toe werken.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten zijn ieder die beroep op mij doen over de ganse kempen.

Foto's

Cvservice Jan Druyts in het kort

Aanleg / onderhoud / reparatie van

Gastechniek
Verwarming

Verkoop van

Cv-ketels
Radiatoren
Thermostaten

Onze locatie

Logo Cvservice Jan Druyts

Cvservice Jan Druyts

Cvservice Jan Druyts


Reit 28 2490 Balen
0483079302 Klik om te bellen