Doval


Ferdinand Van Hoeymissenstraat 15 15 9451 Kerksken
0477 86 46 20 Klik om te bellen

Over Doval

Waarom is Doval de beste keuze voor u?

Wij maken uw centrale verwarming klaar voor de winter. Vakmanschap en digitalisering zijn unieke troeven waarmee we ons onderscheiden van de rest. Wij geloven in zorgeloos warm en toekomstgericht wonen. 

Meer over Doval:

Doval is een éénsmanszaak geleidt door Christophe Van den Eynde. Ingenieur van opleiding en meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van verwarming en energie.

Wat kan Doval u bieden?

Onderhoud
Een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel is niet alleen wettelijk verplicht, maar zorgt ook voor zuiniger en goedkoper verwarmen. Ook uw verwarmingsketel zal langer meegaan! Doe dus jouw gasketel of mazoutketel een plezier. Zet hem schrap voor de winter!

Herstelling
Een wisselende temperatuur in huis of nu en dan koud water uit de douche kunnen wijzen op een probleem. Stel daarom een herstelling niet uit. Dit kan het probleem vergroten en leiden tot onherstelbare schade of gevaarlijke situaties.

Verwarmingsaudit
Bij een verwarmingsaudit gaat we de werking van uw verwarming grondiger analyseren. We kijken niet enkel de ketel na maar controleren ook de aansturing en het energieverbruik. Dit stemmen we dan af met uw woonbehoefte. Hieruit volgen een aantal nuttige tips en maatregelen. Deze audit is ook een vijfjaarlijkse verplichting.

Doval in het kort

Aanleg / onderhoud / reparatie van

Gastechniek
Installaties voor duurzame energie
Sanitair
Sanitaire installaties
Ventilatie
Verwarming

Verkoop van

Cv-ketels
Pompen
Radiatoren
Sanitair
Thermostaten
Ventilatoren

Onze locatie

Logo Doval

Doval

Doval


Ferdinand Van Hoeymissenstraat 15 15 9451 Kerksken
0477 86 46 20 Klik om te bellen